Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Védőszemüvegek maszk mellé

védőszemüveg

Maszkjaink hordhatóak védőszemüveg használata mellett is, mely a szemeket és annak nyálkahártyáját védi a fertőzésekkel szemben! Ne feledje, egyetlen maszk sem védi szemeit és Önt az azon keresztüli esetleges fertőzésektől!

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Primagel Plus kézfertőtlenítő gél - 50 ML

-12%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
kézfertőtlenítő gél vírus ellen
 • kézfertőtlenítő zselé
 • Primagel Plus kézfertőtlenítő gél - 50 ML
307 Ft+áfa = 390 Ft /db
Akció: 270 Ft+áfa = 343 Ft /db
Kezdete: 2022.01.11   A készlet erejéig!
A modern kor kézhigiéniai kihívásainak megfelelve került kifejlesztésre a Primagel Plus elpárolgó kézfertőtlenítő gél. Virusok ellen, 65% etilalkohol tartalommal.

Kézkímélő formula! Ha önnek is kiszárad, kisebesedik a keze más kézfertőtlenítőktől, javasoljuk próbálja ki ezen termékünket!
Hatékony és gyors kézfertőtlenítést biztosít olyan esetekben, amikor a kézmosás vagy fertőtlenítő kézmosásra nincs lehetőség. Használata ajánlott továbbá nagy látogatottságú irodákban, közintézményekben és kórházakban, ahol a fertőzés veszélye igen magas.
Zselé / gél állag, nem folyik, mindössze egy borsónyi mennyiség szükséges egy alkalomra!
Alkohol hatóanyaga baktericid, virucid és fungicid hatású, így rendkívül széles hatásspektrumú. A gél élelmiszeripari, irodai és háztartási célokra egyaránt alkalmas.
Alkalmazása
Adagoljunk kb. 3 ml kézfertőtlenítő gélt a tenyerünkbe, majd 30 másodpercig alaposan dörzsöljük át vele kezeinket, külön gondot fordítva az ujjközökre. Virucid és fungicid hatás érdekében a behatási idő 1 perc. Nem kell leöblíteni!
Figyelmeztetések
FIGYELEM - H226 Tűzveszélyes folyadék és gőz. H319 Súlyos szemirritációt okoz. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
Tárolás és eltarthatóság
Jól lezárt állapotban, állított helyzetben, jól szellőző helyiségben, nyílt lángtól és közvetlen hősugárzástól elkülönítve 36 hónapig tárolható.


(SI ár: Bruttó 11.800 Ft / Liter)
 •  

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  PGP92432AC50
  Státusz
  Raktáron    
Webáruház készítés